Αρχαιρεσίες ΕΟΔ - Επαναληπτική ΓΣ - 29.09.2021

Ενόψει της έλλειψης απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης για την διενέργεια αρχεραισιών προκειμένου να αναδειχθούν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής κατά τα άρθρα 11 και 14 του Καταστατικού της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου

, τα μέλη της Εταιρίας καλείστε να παρευρεθείτε στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει για τον ίδιο σκοπό την Τετάρτη 29.09.2021 και ώρα 18.00 μμ. στα γραφεία της ΕΟΔ (Μαυρομιχάλη 23). Σημειώνεται ότι:

 • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσα μέλη είναι ταμειακά ενήμερα.
 • Οι αρχαιρεσίες θα ξεκινήσουν στις 18.00 μμ. και θα ολοκληρωθούν στις 20.30 μμ. το αργότερο.
 • Τα μέλη θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης ή rapid test το οποίο να έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών. 
 • Για την ανάδειξη των μελών του ΔΣ επιτρέπεται η σταυροδοσία μέχρι πέντε (5) σταυρών προτίμησης και μέχρι τριών (3) για τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής. 
 • Κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει με εξουσιοδοτήσεις άλλων μελών (έως τριών) οι οποίες θα φέρουν την υπογραφή και τα στοιχεία των μελών που παρείχαν την εξουσιαδότηση και τα οποία θα πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερα. 
 • Ταυτόχρονα με την ψηφοφορία, θα διανεμηθούν δωρεάν τα πρακτικά του 7ου Συνεδρίου της ΕΟΔ. 

         Αθήνα 23 Σεπτεμβρίου 

        για το ΔΣ 

                                                                                                                                  Ο Πρόεδρος      Η Γ. Γραμματέας

                                                                                                                             Ιωάννης Τέντες       Μιλένα Αποστολάκη 

Ανακοινώσεις

 • Στατιστικά στοιχεία για το οικογενειακό δίκαιο 2017-2018

  Επισυνάπτεται το από 07.10.2019 έγγραφο του Πρωτοδικείου Αθηνών.

 • Οι θέσεις της ΕΟΔ επί του νομοσχεδίου του Υπ. Δικαιοσύνης για την (συν)επιμέλεια τέκνων

  Ενόψει του διαλόγου που διεξάγεται για το ζήτημα της συνεπιμέλειας, η ΕΟΔ  καταθέτει στη δημόσια συζήτηση ορισμένες απόψεις και διευκρινίσεις που θεωρεί αναγκαίες.

 • E-mail επικοινωνίας ΕΟΔ

  Για εγγραφές νέων μελών, διευκρινίσεις σχετικά με τις εσπερίδες και τα ετήσια συνέδρια που διοργανώνει η Εταιρία Οικογενειακού Δικαίου, καθώς και κάθε συναφές ζήτημα με τη λειτουργία της ΕΟΔ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..