Εγγραφή μελών

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 1 του Καταστατικού της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου, τα μέλη του Σωματείου μπορεί να είναι καθηγητές ημεδαπών ή αλλοδαπών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, δικηγόροι, δικαστικοί λειτουργοί οποιουδήποτε βαθμού και δικαιοδοσίας δικαστηρίων, συμβολαιογράφοι, μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, καθώς και εξειδικευμένοι επιστήμονες στα προβλήματα της οικογένειας. Από την ημέρα που θα καταβληθεί το αναφερόμενο στο άρθρο 6 του Καταστατικού δικαίωμα εγγραφής ο αιτών γίνεται μέλος του Σωματείου και εγγράφεται στο Μητρώο μελών (άρθρο 5 παράγραφος 2 του Καταστατικού).

 

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαιου (ΕΟΔ), παρακαλείστε να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής μέλους που βρίσκεται συνημμένη στο τέλος, να την συμπληρώσετε και να την αποστείλετε στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μαζί με το αποδεικτικό καταβολής του δικαιώματος εγγραφής, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ και καταβάλλεται στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου:

 

| ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK 

| Αρ. Λογαριασμού: 441-002002-007802 

| IBAN: GR 27 0140 4410 4410 0200 2007 802

| Επωνυμία: ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

 

Η ιδιότητα του τακτικού μέλους αποκτάται μετά την αποστολή της αίτησης εγγραφής μέλους και του αποδεικτικού καταβολής του δικαιώματος εγγραφής.  

Ανακοινώσεις

  • Πρακτικά 6ου Συνεδρίου ΕΟΔ

    Κυκλοφόρησαν από τη "Νομική Βιβλιοθήκη" τα πρακτικά του 6ου Συνεδρίου της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου με τίτλο "Σύγχρονες εξελίξεις για την ίδρυση και κατάργηση της συγγένειας" που έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία στη Χαλκίδα στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2018. 

  • E-mail επικοινωνίας ΕΟΔ

    Για εγγραφές νέων μελών, διευκρινίσεις σχετικά με τις εσπερίδες και τα ετήσια συνέδρια που διοργανώνει η Εταιρία Οικογενειακού Δικαίου, καθώς και κάθε συναφές ζήτημα με τη λειτουργία της ΕΟΔ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..