Εταιρεία Οικογενειακού Δικαίου

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΔ απαρτίζεται από τους:

 1. Πρόεδρο: κ. Σ. Γαβρά, Αντιπρόεδρο Α.Π. ε.τ.
 2. Αντιπροέδρους: κ.κ. Μ. Σταθόπουλο, Ομότιμο Καθηγητή Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Θ. Παπαχρίστου, Καθηγητή Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
 3. Γενικό Γραμματέα: κ. Γ. Τέντε, Εισαγγελέα του Α.Π.
 4. Ταμία: κ. Κ. Κουτσουλέλο, Δικηγόρο Αθηνών,
 5. Μέλη: κ.κ. Θεοφανώ Παπαζήση, Ομότιμη Καθηγήτρια Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Αικατερίνη Φουντεδάκη Καθηγήτρια Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Π. Νικολόπουλο Λέκτορα Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Κ. Βλαχάκη, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συμβολαιογραφικού Συλλόγου και αναπληρωματικά μέλη τους κ.κ. Ιωάννα Κονδύλη, Επικ. Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και Αθανάσιο Δράγιο, συμβολαιογράφο μέλους του ΔΣ του Σ.Σ.Α.

Ανακοινώσεις

 • Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της ΕΟΔ

  Στις 12.10.2017 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΔ με θέμα τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ που αναδείχθηκε κατά τις αρχαιρεσίες της 26ης.09.2017.

  Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

 • Ακρόαση εκπροσώπων της ΕΟΔ στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής

  Στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης "Νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης Σχεδίων Δράσης για Δικαιώματα Παιδιού", εκπρόσωποι της ΕΟΔ εξέθεσαν τις θέσεις της Εταιρείας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής κατά τη συνεδρίαση της 27ης.09.2017.

 • Aρχαιρεσίες ΕΟΔ - Ανάδειξη μελών ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής

  Δυνάμει της από 13.2.2017 απόφασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 11 του Καταστατικού της, για τη διενέργεια αρχαιρεσιών προκειμένου να αναδειχθούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 17.00 στα γραφεία της ΕΟΔ (Μαυρομιχάλη 23).

 • ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.


  Την 11.06.2015 το ΔΣ της ΕΟΔ συνεδρίασε στα γραφεία του με θέμα την επανασυγκρότησή του μετά την απώλεια του Αθανάσιου Παπαχρίστου Αντιπροέδρου της με την παρουσία της πρώτης επιλαχούσας κατά τις αρχαιρεσίες της 02.10.2014 κ.Ιωάννας Κονδύλη, Επίκουρης Καθηγήτριας Νομικής Σχολής Αθηνών.

 • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ