Αρχαιρεσίες ΕΟΔ 22.09.2021

Δυνάμει της από 22.06.2021 Απόφασης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου, κατ'  άρθ. 11 του Καταστατικού της,  συγκαλεί  Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22.09.2021 και ώρα 18.00 μμ. στα γραφεία της ΕΟΔ (Μαυρομιχάλη 23, Αθήνα), για την διενέργεια αρχαιρεσιών προκειμένου να αναδειχτούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, 

 

Για τον λόγο αυτόν  καλείστε να παρευρεθείτε κατά τον ανωτέρω χρόνο και τόπο, προκειμένου να αναδειχθούν τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής η οποία θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες και θα επιμεληθεί της διαδικασίας κατ' αρθ. 14 του ισχύοντος Καταστατικού.   

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσα μέλη είναι ταμειακά ενήμερα.

Αθήνα 06 Σεπτεμβρίου 2021

Για το ΔΣ

 Ο Πρόεδρος         Η Γ. Γραμματέας

 Ιωάννης Τέντες      Μιλένα Αποστολάκη

 

 

 

 

 

 

Ανακοινώσεις

  • Στατιστικά στοιχεία για το οικογενειακό δίκαιο 2017-2018

    Επισυνάπτεται το από 07.10.2019 έγγραφο του Πρωτοδικείου Αθηνών.

  • Οι θέσεις της ΕΟΔ επί του νομοσχεδίου του Υπ. Δικαιοσύνης για την (συν)επιμέλεια τέκνων

    Ενόψει του διαλόγου που διεξάγεται για το ζήτημα της συνεπιμέλειας, η ΕΟΔ  καταθέτει στη δημόσια συζήτηση ορισμένες απόψεις και διευκρινίσεις που θεωρεί αναγκαίες.

  • E-mail επικοινωνίας ΕΟΔ

    Για εγγραφές νέων μελών, διευκρινίσεις σχετικά με τις εσπερίδες και τα ετήσια συνέδρια που διοργανώνει η Εταιρία Οικογενειακού Δικαίου, καθώς και κάθε συναφές ζήτημα με τη λειτουργία της ΕΟΔ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..