Εγγραφές στο 9ο Συνέδριο της ΕΟΔ

Aγαπητά μέλη και φίλοι της ΕΟΔ, σας ενημερώνουμε  ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 9ο Συνέδριο της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου με θέμα "Ζητήματα Οικονομικών Σχέσεων Συζύγων και Συντρόφων," που θα διεξαχθεί την 17-18 Μαϊου 2024,  στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Porto Rio. Για την εγγραφή σας, μπορείτε να προβείτε σε λήψη του  συνημμένου εντύπου συμμετοχής και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτό. Το κόστος συμμετοχής  θα είναι στα € 40,00.

Βρείτε επίσης συνημμένα την αφίσα και το πρόγραμμα του συνεδρίου. 

Με εκτίμηση,

το ΔΣ της ΕΟΔ. 

 

Ανακοινώσεις

  • Στατιστικά στοιχεία για το οικογενειακό δίκαιο 2017-2018

    Επισυνάπτεται το από 07.10.2019 έγγραφο του Πρωτοδικείου Αθηνών.

  • Οι θέσεις της ΕΟΔ επί του νομοσχεδίου του Υπ. Δικαιοσύνης για την (συν)επιμέλεια τέκνων

    Ενόψει του διαλόγου που διεξάγεται για το ζήτημα της συνεπιμέλειας, η ΕΟΔ  καταθέτει στη δημόσια συζήτηση ορισμένες απόψεις και διευκρινίσεις που θεωρεί αναγκαίες.

  • E-mail επικοινωνίας ΕΟΔ

    Για εγγραφές νέων μελών, διευκρινίσεις σχετικά με τις εσπερίδες και τα ετήσια συνέδρια που διοργανώνει η Εταιρία Οικογενειακού Δικαίου, καθώς και κάθε συναφές ζήτημα με τη λειτουργία της ΕΟΔ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..